About Us

Are You In?

Over ons

Bij watersport Avonturen zijn we meer dan alleen een website – we zijn een gemeenschap van watersportliefhebbers verenigd door onze liefde voor het open water. Onze passie voor watersporten is diep geworteld en drijft ons om een ​​centrum te creëren waar avonturiers van alle niveaus samen kunnen komen om te leren, te verkennen en hun ervaringen te delen.

Onze missie is eenvoudig: mensen inspireren en in staat stellen om de opwinding van watersporten te omarmen en de eindeloze mogelijkheden te ontdekken die de waterwereld te bieden heeft. Of je nu aangetrokken wordt door de kick van adrenaline-gevulde activiteiten zoals surfen en wakeboarden, of de rust van suppen en zeilen verkiest, bij AquaAvonturen is er voor elk wat wils.

Maar we gaan niet alleen over de actie – we zijn ook toegewijd aan het bevorderen van een gemeenschap gebaseerd op kameraadschap, ondersteuning en respect. Via boeiende inhoud, deskundig advies en levendige discussies streven we ernaar om een ​​uitnodigende ruimte te creëren waar liefhebbers elkaar kunnen ontmoeten, van elkaar kunnen leren en hun gedeelde passie voor het water kunnen vieren.

Dus of je nu droomt van het vangen van de perfecte golf, een ontspannen kajaktocht begint, of gewoon geniet van de zon op een luie middag, sluit je aan bij ons bij AquaAvonturen en laten we samen golven maken.

background-2

Our Team

Adrian Short

windsurfer

Bradley Mills

jetski

Corey Haynes

sailor

Donna Stokes

Kitesurfer

Clients About Us

Even een berichtje om u te laten weten hoeveel ik uw personeel waardeer. Mijn instructeur was geduldig en behulpzaam om mij naar het volgende niveau te brengen. Ik ga hiermee aan de slag met zoveel focus en herhaling als tijd, geld en omstandigheden dit toelaten. Het is een langzaam proces, maar ik snap het eindelijk! Heel erg bedankt, jongens.

John Tyler

New York

Het is het beste gevoel als ik het coachingsadvies opvolg en het meteen goed begint te werken, ik zie dat dit precies is wat ik miste, ik begrijp mijn fouten en zie de juiste manier om vooruitgang te boeken. Bovendien ben je een geweldig bedrijf. Ik ben heel blij dat ik jullie toevallig allemaal tegenkwam. Bedankt.

Thomas Austin

New York

Ik werk al een tijdje aan upwind 360’s en kon er af en toe eentje in de riemen krijgen, maar zelden of nooit uit de riemen. Met jouw tips heb ik er onlangs een aantal kunnen aanpakken. Goed gedaan! Voor de 360 ​​tegen de wind in vond ik dat jouw tip over het naar de wind gericht houden van de mast de sleutel was. Bedankt!

Jack Melton

New York