Het goede nieuws over paddleboarding is dat zelfs de beste paddleboards voor beginners stabiel genoeg kunnen zijn om er twee aan te kunnen. Meestal is het meeste dat je op een kleiner paddleboard krijgt echter een klein kind of een harige metgezel.

Als je echt met twee personen op je board wilt peddelen, heb je een van de beste tweepersoons paddleboards nodig. Deze boards bieden meer lengte en extra stabiliteit om zwaardere lasten aan te kunnen.

Als korte disclaimer raden we je aan om jezelf heel comfortabel te voelen op een paddleboard voordat je met iemand anders probeert te peddelen. Je kunt natuurlijk allebei besluiten om op het bord te gaan zitten om de zaken stabieler te maken.

Als je echter comfortabel genoeg wilt zijn om te kunnen staan ​​terwijl je peddelende partner (hond of mens) zit en ontspant, moet je op zijn minst een gemiddelde stand-up vaarder zijn.

Als je een complete beginner bent, raden we je aan enkele van de belangrijke verschillen tussen kajakken en stand-up paddleboarden te ontdekken.

Of je nu iets wilt dat stabiel genoeg is om met twee personen snel te kunnen peddelen of gewoon rondhangen op het water, je moet de paddleboards die we hebben uitgekozen om in deze gids te bespreken eens nader bekijken.

Bovendien zullen we ook enkele belangrijke aankoopcriteria belichten die u zullen helpen bij het selecteren van het juiste paddleboard voor de omgeving waarin u leeft en het soort peddelen dat u het liefst doet.

Foto door Jason Blackeye op Unsplash

Beste paddleboards voor 2 personen

 1. Blauwvincruisetandem 15
 2. Torenverkenner
 3. Zwembad Centraal Zray R2
 4. Aqua Marina-race
 5. BOOT HD Aero
 6. Bluefin Cruise Carbon 15
 7. Red Paddle Co. Voyager Tandem MSL

Jargonbreker

Foto door Debby Hudson op Unsplash

Omdat ze inherent heel anders zijn dan kajaks, zijn er verschillende termen die misschien onbekend zijn als je onze koopgids en recensies leest. Hopelijk kunnen we een deel van dat jargon ophelderen voordat je verder gaat!

PSI

PSI staat voor ‘˜pounds per vierkante inch.’ Het is een maatstaf voor de hoeveelheid druk die een board kan vasthouden en vertelt je ook iets over hoeveel lucht er nodig is om de kajak op te blazen.

Hoewel de meeste van deze paddleboards worden geleverd met pompen met dubbele werking, raad ik ten zeerste aan om te investeren in een elektrische hogedruk SUP-pomp die bij je paddleboard past. Als je naar grotere boards kijkt die een hogere luchtdruk kunnen vasthouden (zoals die hieronder), hoe meer een elektrische pomp je leven gemakkelijker zal maken.

EINDE

Dit is het equivalent van het paddleboard van de kiel, het roer of de scheg van een kajak. Het is verantwoordelijk voor je vermogen om het board recht te laten gaan in plaats van bij elke peddelslag heen en weer te zwaaien.

Drop-steek

Dit is een geavanceerd productieproces waarbij stoffen aan elkaar worden geweven om een ​​waterdicht eindproduct te creëren dat tot hogere druk kan worden opgeblazen. Dit fabricageproces wordt al jaren toegepast bij wildwatervlotten en opblaasbare wildwaterkajaks en is ook een must bij een stevig opblaasbaar paddleboard.

Koopgids voor paddleboards

Foto door Marco Lopez op Unsplash

Zelfs de beste hybride combinaties van paddleboards en kajaks zijn heel anders dan een echt paddleboard. U kunt deze criteria dus gebruiken en ze prioriteren op basis van uw voorkeuren, zodat u een bord kunt selecteren dat aan uw behoeften voldoet.

Maximale gewichtscapaciteit

Het eerste waar u rekening mee moet houden, is het totale gewicht dat u op uw paddleboard gaat plaatsen. Je uiteindelijke telling moet de gecombineerde gewichten van beide peddelaars omvatten, plus het gewicht van alle persoonlijke uitrusting en peddelveiligheidsuitrusting die je meeneemt.

Als vuistregel kunt u tussen de 25 en 50 pond toevoegen aan uw gecombineerde gewicht als u niet zeker weet hoeveel uw extra uitrusting zal wegen. Dat zal je helpen voorzichtig te zijn en te voorkomen dat je paddleboard overbelast wordt.

Houd er ook rekening mee dat het over het algemeen wordt aanbevolen om te voorkomen dat een paddleboard veel verder dan ongeveer 60 procent van het geadverteerde maximale draagvermogen wordt geladen. Hoe meer gewicht je op deze boards plaatst, hoe wankeler en onstabieler ze zullen worden.

Dus als je moeite hebt om een ​​paddleboard te vinden dat geschikt is voor de hoeveelheid gewicht die je erop wilt plaatsen, raden we je aan om de beste tweepersoonskajaks te bekijken als een stabieler alternatief.

Aanpassingsvermogen van kajak-paddleboards

Sommige van deze paddleboards worden geleverd met gewatteerde kajakstoelen die op de bovenkant van het board kunnen worden geklikt. Anderen worden gewoon geleverd met de D-ringen waarmee je een stoel kunt vastklemmen, maar dwingen je om de stoelen apart te kopen als je dat wilt.

Dit aanpassingsvermogen kan erg belangrijk voor je zijn als je een beginner of een gevorderde vaarder bent. Het stelt je in staat om van het staan ​​of zitten op het board zonder rugsteun naar het comfortabeler kunnen zitten voor langere peddels.

Als je een paddleboard kiest dat wordt geleverd met installeerbare kajakstoelen, moet je ook kijken of er een paddle-ombouwset bij zit. Als dat niet het geval is, bent u genoodzaakt een van de beste kajakpeddels voor minder dan  150 aan te schaffen als u deze als kajak wilt gebruiken in plaats van voor staand peddelen.

Voor grotere peddelaars die moeite hebben om weer in een omgevallen tandemkajak te stappen, kan een van deze paddleboards met clip-in kajakstoelen ook een geweldig alternatief zijn met gemakkelijker zelfreddingspotentieel.

Inclusief accessoires

Het enige waar je extra naar moet kijken is of het paddleboard wordt geleverd met voldoende peddels, stoelen, pompen en andere accessoires zodat je ‘paddle-ready’ bent wanneer het arriveert. Als dat niet het geval is, houd dan rekening met de extra kosten van die accessoires voordat u uw keuze definitief maakt.

Titel

Bluefin SUP stand-up opblaasbaar paddleboard met kajak-ombouwset | Ultieme iSUP-kajakbundel (10’8” en 12’0”) (blauw 15′)…

Tower Xplorer opblaasbaar 14′ Stand Up Paddle Board – (8 inch dik) – Universele SUP brede stand – Premium SUP-bundel (inclusief pomp en verstelbare peddel) – Antislipdek – Jeugd en volwassene

Pool Central 14′ Zray R2 Rapid Dual Race opblaasbaar stand-up paddleboard

BOTE HD Aero opblaasbaar stand-up paddleboard, opblaasbaar iSUP met peddel, reistas, volwassenen Kida gezinsvriendelijk, 11 FT 6 maat in inheemse walvishaai

Miniatuur

Bluefin SUP stand-up opblaasbaar paddleboard met kajak-ombouwset | Ultieme iSUP-kajakbundel (10'8” en 12'0”) (blauw 15')…

Titel

Bluefin SUP stand-up opblaasbaar paddleboard met kajak-ombouwset | Ultieme iSUP-kajakbundel (10’8” en 12’0”) (blauw 15′)…

Miniatuur

Tower Xplorer opblaasbaar 14' Stand Up Paddle Board - (8 inch dik) - Universele SUP brede stand - Premium SUP-bundel (inclusief pomp en verstelbare peddel) - Antislipdek - Jeugd en volwasseneTower Xplorer opblaasbaar 14' Stand Up Paddle Board - (8 inch dik) - Universele SUP brede stand - Premium SUP-bundel (inclusief pomp en verstelbare peddel) - Antislipdek - Jeugd en volwassene

Titel

Tower Xplorer opblaasbaar 14′ Stand Up Paddle Board – (8 inch dik) – Universele SUP brede stand – Premium SUP-bundel (inclusief pomp en verstelbare peddel) – Antislipdek – Jeugd en volwassene

Miniatuur

Pool Central 14' Zray R2 Rapid Dual Race opblaasbaar stand-up paddleboardPool Central 14' Zray R2 Rapid Dual Race opblaasbaar stand-up paddleboard

Titel

Pool Central 14′ Zray R2 Rapid Dual Race opblaasbaar stand-up paddleboard

Miniatuur

BOTE HD Aero opblaasbaar stand-up paddleboard, opblaasbaar iSUP met peddel, reistas, volwassenen Kida gezinsvriendelijk, 11 FT 6 maat in inheemse walvishaaiBOTE HD Aero opblaasbaar stand-up paddleboard, opblaasbaar iSUP met peddel, reistas, volwassenen Kida gezinsvriendelijk, 11 FT 6 maat in inheemse walvishaai

Titel

BOTE HD Aero opblaasbaar stand-up paddleboard, opblaasbaar iSUP met peddel, reistas, volwassenen Kida gezinsvriendelijk, 11 FT 6 maat in inheemse walvishaai

2-persoons paddleboardrecensies

1. Bluefin Cruise-tandem 15

Bluefin SUP Stand Up Opblaasbaar Paddle Board met Kajak Conversiekit | Ultieme iSUP-kajakbundel (10'8” en 12'0” ) (blauw 15')Bluefin SUP Stand Up Opblaasbaar Paddle Board met Kajak Conversiekit | Ultieme iSUP-kajakbundel (10'8” en 12'0” ) (blauw 15')

Controleer de prijs op Amazon

 • Lengte: 15 voet
 • Breedte: 35 inch
 • Gewicht: 42 pond
 • Gewichtscapaciteit: 353 pond

Dit is een van de langste paddleboards die er zijn en is echt gemaakt voor twee personen om comfortabel samen te peddelen. Dat omvat peddelen in zittende of staande positie, omdat het wordt geleverd met twee peddel-kajakstoelen die aan de D-ringen bovenop het board kunnen worden vastgeklikt.

Ook wordt dit board geleverd met twee in hoogte verstelbare peddels die in lengte verstelbaar zijn van 170 centimeter tot 220 centimeter. Wanneer het volledig is opgeblazen, is dit board ongeveer vijftien centimeter dik, wat een vrij standaardmaat is.

Om u te helpen bij het sturen, wordt hij geleverd met een middenvin van 20 cm die gemakkelijk op zijn plaats kan worden vergrendeld wanneer u zich klaarmaakt voor uw peddel. Hij wordt ook geleverd met een dubbelwerkende pomp, waardoor hij relatief eenvoudig handmatig kan worden opgeblazen.

Over inflatie gesproken: de Cruise Tandem 15 is gemaakt voor een druk van maximaal 28 PSI, maar het aanbevolen rijbereik is minimaal 15 tot 18 PSI. De hoogwaardige Pro Weave drop-stitch-constructie van het board is verantwoordelijk voor het vermogen om deze hogere luchtdrukken aan te kunnen.

Aan de neus en staart van het board zijn neopreen handvatten comfortabel om het met een partner te dragen. Als je hem echter alleen moet dragen, heeft hij een centraal handvat van neopreen en zijn er ook vier zijhandgrepen om als team te dragen.

Bovenop het dek kun je profiteren van de geïntegreerde GoPro-houder om beelden vast te leggen van je paddleboard-avonturen. Bovendien biedt het diamantdekpad uitstekende grip onder uw voeten.

Naast de verwijderbare en slim vergrendelende middenvin die bij dit board wordt geleverd, heeft het ook twee kleinere vinnen ingebouwd in de onderkant van het board. Vanwege de extra lengte zijn deze extra vinnen geweldig om je te helpen sturen en je board gericht te houden waar je maar wilt.

De Bluefin Cruise Tandem 15 wordt bovendien geleverd met alles wat u nodig heeft om direct het water op te gaan. Naast de kajakombouwset, pomp, peddels en vin die we al hebben genoemd, wordt deze ook geleverd met een opgerolde beenriem, een ombouwuiteinde voor de kajakpeddel, een duurzame reisrugzak, een universeel waterdicht telefoonhoesje, een reparatieset en instructies voor het juiste gebruik. inflatie, gebruik en zorg.

2. Torenverkenner

Tower Xplorer opblaasbaar 14' Stand Up Paddle Board - (8 inch dik) - Universele SUP brede stand - Premium SUP-bundel (inclusief pomp en verstelbare peddel) - Antislipdek - Jeugd en volwasseneTower Xplorer opblaasbaar 14' Stand Up Paddle Board - (8 inch dik) - Universele SUP brede stand - Premium SUP-bundel (inclusief pomp en verstelbare peddel) - Antislipdek - Jeugd en volwassene

Controleer de prijs op Amazon

 • Lengte: 14 voet
 • Breedte: 32 inch
 • Gewicht: 51,35 pond
 • Gewichtscapaciteit: 800 pond

Hoewel het iets korter is dan de Bluefin Tandem, biedt het Xplorer paddleboard uit de Tower Paddleboards Store een van de hoogste gewichtscapaciteiten die je onder deze grotere paddleboards kunt vinden.

Dat maakt het een geweldige optie voor grotere roeiers of mensen die veel extra peddeluitrusting mee willen nemen op hun avonturen. Je zult echter creatief moeten zijn met het vastbinden van uitrusting, aangezien er op het dek geen noemenswaardige D-ringbevestigingen of bungeekoorden aanwezig zijn.

Overweeg ook om een ​​paar paddleboard-stabilisatoren aan te schaffen als u deze kajak met veel meer dan 300 pond gaat laden. Hoewel hij geschikt is voor zwaardere gewichten, kan hij vanwege het smallere ontwerp wat gevoelig zijn voor zwaardere rijders.

Toch is er voor twee personen voldoende ruimte voor één persoon om aan de voorkant van het board te zitten, terwijl de andere persoon naar achteren staat en peddelt. Of je kunt samen zitten en peddelen (of loungen)!

De extra dikte van de Xplorer (20 cm versus 15 cm) is een van de redenen dat hij extra drijfvermogen biedt bij zwaardere belastingen. Dit paddleboard is echter geschikt voor maximaal 10-11 PSI wanneer het volledig is opgeblazen.

Over inflatie gesproken, hij wordt geleverd met een eigen handmatige hogedrukpomp voor het opblazen en leeglopen. Het wordt ook geleverd met een enkele verstelbare, driedelige paddleboard-peddel, dus je zult een tweede SUP-peddel moeten kopen als je allebei van plan bent om te peddelen zodra je op het water bent.

Dat gezegd hebbende, maakt het smallere karakter van dit board het bij uitstek geschikt voor racen of paddleboard-tochten over lange afstanden. Dus als je op zoek bent naar een board dat twee personen aankan, maar toch zeer efficiënt is als je alleen peddelt, dan is dit board een uitstekende optie.

3. Zwembad Centraal Zray R2

Pool Central 14' Zray R2 Rapid Dual Race opblaasbaar stand-up paddleboardPool Central 14' Zray R2 Rapid Dual Race opblaasbaar stand-up paddleboard

Controleer de prijs op Amazon

 • Lengte: 14 voet
 • Breedte: 28 inch breed
 • Gewicht: 36 pond
 • Gewichtscapaciteit: 397 pond

Het R2 Rapid ZRay paddleboard is een ander raceboard met voldoende lengte voor twee peddelaars. Het is echter een iets smaller board, dus ik zou het aanraden aan meer ervaren roeiers vanwege het extra werk dat nodig is om het stabiel te houden.

Dat gezegd hebbende, het is een heavy-duty board dat is uitgerust met een antislip tractiepad op het dek. Het tractiekussen vermijdt ook de ruitvorm, waarvan ik heb ontdekt dat mijn voeten na slechts een paar minuten op het water gevoelloos en tintelend kunnen aanvoelen.

De Zray R2 heeft ook een dubbellaagse buitenhuid waardoor hij beter bestand is tegen deuken en krassen. Het is dus waarschijnlijker dat het om rivierpeddelomgevingen gaat met een grotere kans op botsingen tegen rotsen, boomstammen en ander rivierafval.

Wanneer u klaar bent met het gebruik ervan, kunt u dit paddleboard en alle accessoires opbergen in een comfortabele draagtas in rugzakstijl. Verder wordt hij geleverd met een pomp, verstelbare peddel, sluitriem en reparatieset.

In termen van druk is hij ontworpen om tot 15 PSI aan te kunnen en voor de beste rit wordt aanbevolen om hem op te blazen tot minimaal 12 PSI. Het wordt ook geleverd met een verwijderbare centrale vin voor betere tracking en een gedeelte van bungee-tuigage richting de neus voor het vastzetten van waterschoenen of een kajakdektas.

4. BOOT HD Aero

BOTE HD Aero opblaasbaar stand-up paddleboard, SUP met accessoires | Pomp, peddel, vin en reistas (inheemse walvishaai”¦)BOTE HD Aero opblaasbaar stand-up paddleboard, SUP met accessoires | Pomp, peddel, vin en reistas (inheemse walvishaai”¦)

Controleer de prijs op Amazon

 • Lengte: 11’6 “
 • Breedte: 34 inch
 • Gewicht: 30 pond
 • Gewichtscapaciteit: 315 pond

BOTE heeft een reputatie opgebouwd voor het maken van enkele van de beste opblaasbare viskajaks, maar hun paddleboards zijn hun brood en boter. De HD Aero is een van hun bredere boards die nog steeds voldoende lengte biedt voor twee kleinere peddelaars.

De extra breedte van dit board maakt het een geweldige optie voor beginners en het extra gewicht kan ook grotere peddelaars aan. Het is ook ontworpen voor zowel zoetwater- als zoutwateromgevingen, omdat alle componenten zijn gemaakt van corrosiebestendige materialen.

De maximale druk waarvoor dit paddleboard is ontworpen, is 15 PSI en het wordt aanbevolen om het op te blazen tot een minimale druk van 12 PSI voor de beste prestaties en stijfheid op het water.

Om hem voor en na uw reizen op te blazen en leeg te laten, wordt hij geleverd met een eigen handpomp met dubbele werking en een ingebouwde manometer. Wanneer je hem leeg laat lopen en in de draagtas van je rugzak stopt, meet hij slechts 39 inch bij 19 inch bij 12 inch, zodat hij gemakkelijk in kleinere voertuigen past.

Naast de meegeleverde pomp en draagtas, ontvang je ook een driedelige verstelbare paddleboard-peddel, verwijderbare middenvin, race-ontvangers voor eenvoudiger montage op een auto zonder dakdragers, een reparatieset en een paddle-schede om te beschermen en maximaliseer de levensduur van uw peddel.

5. Bluefin Cruise Carbon 15

Bluefin SUP opblaasbaar stand-up paddleboard | 6" dik | Kajak-ombouwkit | Alle accessoires | Meerdere maten: kinderen, 10'8, 12', 15' (Carbon 15')Bluefin SUP opblaasbaar stand-up paddleboard | 6" dik | Kajak-ombouwkit | Alle accessoires | Meerdere maten: kinderen, 10'8, 12', 15' (Carbon 15')

Controleer de prijs op Amazon

 • Lengte: 15 voet
 • Breedte: 36 inch
 • Gewicht: 44 pond
 • Gewichtscapaciteit: 529 pond

De Cruise Carbon 15 biedt vergelijkbare basisspecificaties als de Cruise Tandem 15, maar dit is een krachtig tweepersoons paddleboard met een fraaie constructie die gebruik maakt van ultralichte materialen.

Om te beginnen helpt de koolstofvezelraillaag die in het board is verwerkt de flex meer te verminderen dan je zult zien bij een standaard opblaasbaar paddleboard. Het unieke koolstoftextielmateriaal dat in de stof van het board is geweven, zorgt voor extra stijfheid en behoudt toch de flexibiliteit om schokken op te vangen.

Het beschikt ook over een Air Duo-opblaasfunctie, die in wezen een op zichzelf staande opblaaslus in de hoofdluchtkamer plaatst. Hierdoor kan het board een groter luchtvolume verwerken en is het geheel ook veel duurzamer dan een goedkoper model.

De Carbon 15 wordt ook geleverd met een tweedelige SUP-peddel van koolstofvezel die ongeveer 70 procent minder weegt dan een gemiddelde paddleboard-peddel. Dat betekent dat u bij elke peddelslag minder energie verbruikt en langere tochten op het water kunt blijven.

Het Amerikaanse finbox-systeem aan de onderkant van het board maakt het eenvoudig om de centrale trackingvin te installeren en te verwijderen. Het maakt het ook gemakkelijk om een ​​vervangende centrale vin te vinden als deze beschadigd raakt door aan de grond te lopen in ondieper water.

Naast de centrale vin wordt dit board ook geleverd met twee kleinere zijvinnen die in de onderkant van het board zijn ingebouwd. Dit creëert het soort extra trackingvermogen dat je nodig hebt met een langer board als dit.

De Carbon 15 wordt ook geleverd met een heleboel extra accessoires en wordt gedekt door een garantie van vijf jaar.

Deze accessoires omvatten een kajak-ombouwset (kajakstoelen en peddel-ombouwuiteinde), geïntegreerde GoPro-houder, peddel-reisrugzak met groot opbergvak aan de buitenkant, dubbelwerkende handpomp, opgerolde beenriem, waterdichte telefoonhoes, reparatieset en gedetailleerde instructies voor onderhoud, gebruik en reparatie.

6. Aqua Marina-race

PC-licht als luchtboten

 • Lengte: 14 voet
 • Breedte: 27 inch
 • Gewicht: 26,5 pond
 • Gewichtscapaciteit: 352 pond

Het Aqua Marina Race paddleboard is een andere optie voor twee ervaren roeiers of een enkele race-peddelaar. Hij is lang genoeg om met twee personen comfortabel op te zitten, maar het is ook een van de lichtste tweepersoons paddleboards op onze lijst.

Het wordt geleverd met een klein gedeelte bungee-tuigage richting de neus van het board voor het vastzetten van peddeluitrusting, waterflessen of sandalen. Het wordt ook geleverd met een verwijderbare trackingvin die snel in de onderkant van het board kan worden gestoken.

Het is ontworpen om een ​​maximale luchtdruk van 18 PSI te behouden en wordt geleverd met een eigen lichtgewicht, opvouwbare SUP-peddel. Er wordt echter maar één peddel meegeleverd, en het viel mij ook op dat dit paddleboard slechts is uitgerust met één enkele handgreep die zich in het midden van het board bevindt.

Dat gezegd hebbende, blijkt dat misschien niet het grootste probleem te zijn, vanwege hoe licht dit board is. De ene peddelpartner kan dus verantwoordelijk zijn voor het naar het water dragen en de andere kan hem terug dragen (of iemand kan echt genieten van een ontspannen dag op het meer!).

Het Raceboard van Aqua Marina wordt ook geleverd met een aantal van deze paddleboard-accessoires die je nodig hebt om aan de slag te gaan. Dat omvat een handpomp met dubbele werking, een opgerolde veiligheidslijn en een rugzakdraagtas met ritssluiting.

Het beschikt ook over een groot, antislipkussen aan de bovenkant van het board met extra dekking voor comfortabeler zitten of staan ​​voor twee personen, zelfs als het niet beschikt over D-ringen om kajakstoelen eraan te bevestigen!

7. Red Paddle Co. Voyager Tandem MSL

PC Red Paddle Co.

 • Lengte: 15 voet
 • Breedte: 34 inch
 • Gewicht: 38,14 pond
 • Gewichtscapaciteit: 240 pond

De Voyager Tandem MSL van Red Paddle Company is een geweldig tweepersoons paddleboard dat langere peddelexpedities aankan. De extra lengte en bevestigingspunten op dit board geven je meer vrijheid om extra peddeluitrusting, koelers en andere accessoires te bevestigen.

Het beschikt over een plat bungee-laadsysteem richting de neus van het board met drie zelfsluitende banden die over het hele board lopen. Er is ook een secundair vrachtsysteem met zes D-ringclips voor extra opbergruimte voor bungee- of vastsjorpunten.

Dit board beschikt ook over meerdere handvatten zodat het gemakkelijk door één of twee personen kan worden gedragen en is licht genoeg om door slechts één persoon te worden gedragen. Het is ook ontworpen om een ​​maximale druk van 22 PSI aan te kunnen, maar het wordt aanbevolen om het op te blazen tot een minimale druk van 16 PSI voor de beste prestaties.

De Voyager Tandem wordt ook geleverd met twee dubbelwerkende Titan-luchtpompen. Je kunt dus de verantwoordelijkheid voor het oppompen en laten leeglopen van het board delen met je peddelpartner, in plaats van dat een van jullie al moe wordt voordat je zelfs maar het water op gaat!

Bluefin SUP Stand Up Opblaasbaar Paddle Board met Kajak Conversiekit | Ultieme iSUP-kajakbundel (10'8” en 12'0” ) (blauw 15')Bluefin SUP Stand Up Opblaasbaar Paddle Board met Kajak Conversiekit | Ultieme iSUP-kajakbundel (10'8” en 12'0” ) (blauw 15')

Controleer de prijs op Amazon
De Bluefin Cruise Tandem 15 is onze keuze voor het beste paddleboard voor twee personen, omdat het uitzonderlijke prestaties, uitstekende stabiliteit biedt en wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om direct het water op te gaan.

Er wordt ook een kajakombouwset meegeleverd waarmee u hem snel kunt ombouwen voor zittend peddelen als u dat wenst. Bovendien is hij verkrijgbaar tegen een veel redelijkere prijs dan zijn Cruise Carbon 15-neef.

Dat gezegd hebbende, is de Carbon Cruise 15 ook een uitstekende keuze als je een groter budget hebt en op zoek bent naar een duurzamer, beter presterend paddleboard dat jaren meegaat.

Genoten van 7 beste 2-persoons paddleboards? Deel het met je vrienden, zodat ook zij de Kayakhelp-reis kunnen volgen.

Deel op Pinterest

7 beste paddleboards voor 2 personen